tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesän trendikkäimmät pikakampaukset

Kesälomien ja juhlien lähestyessä on aika taas mukava panostaa hieman enemmän omaan ulkonäköönsä ja tämän kevään ja kesän kampaustrendit ovatkin helposti toteutettavissa jokaisen myös kotioloissa. Vaihtoehtoja löytyy, kuten tämän kesän muodissakin, laidasta laitaan ja jokainen löytää varmasti helposti itselleen sopivan viimeistelyn hiuksiin. Tämän kesän kampaustyylien avainsanoja ovatkin: helppous, rentous ja yksilöllisyys.

Eräs muotitalojen näytöslavoilla toistuva trendi on ollut erilaiset niskaan solmittavat ponihännät kaikissa muodoissaan. Viikon jokaiselle päivälle löytyy tästäkin varioitavaa. Fiilistä voi muuttaa käyttäen välillä pohjalle tupeerausta, sliipaten koko hiukset geelillä sileiksi, sitoen etuosan osioita rennosti pinneillä taaksepäin tai kiinnittäen ponnariin esimerkiksi höyheniä, kuten Guccin malleilla nähtiin.


Sliipattujen ponnarien vastakohtaa edustaa taas menneiltä vuosikymmeniltä inspiraatiota hakevat retrokampaukset. Erilaiset tuuheat laineet jatkavat suosiotansa tiukalle sivujakaukselle ositettuna. Kampaus onnistuu esimerkiksi kiharrinpuikolla, kun jäähtyneet kiharat aukikammataan ja asetellaan suureksi yhtenäiseksi laineeksi. Suosioon ovat nousseet myös vanhat kunnon banaaninutturat, jotka on päivitetty tähän päivään kasaamalla ne rennommin, jolloin tämäkin kampaus on helppo luoda itse pitkähköön hiukseen hiuspuuteria ja tupeerausta apuna käyttäen. Tämänkään kampauksen ei tarvitse olla klassinen nuttura, vaan tärkeintä on, että etuosassa on kunnon tupeeraus ja taaksepäin vedetty hius sitten kiedotaan joko juuri klassisesti nutturalle, sutaistaan rennolle sykerölle tai haetaan inspiraatiota Brigitte Bardotilta ja yhdistetään tupeerattuun pääliosaan ponihäntä ja vedetään silmiin kunnon kissarajaukset, kuten jälkimmäisen kuvan mallilla.

                                             
Varma kesän merkki on rento lettikampaus ja tässä trendissä vain luovuus ja kädentaitojen näppäryys ovat rajana. On upeita nyörityksiä, punoksia, rentoja erilaisista leteistä kasattuja nutturoita tai yksinkertaisimmallaan vain kampaukseen lopulta lisätty lettipanta.

 Kuten ponihännät, niin nutturoidenkin paikka on sijainnut tänä keväänä usein niskassa. Kunnon suurten korkeiden glamournutturoiden ja pikkumyy-kampausten rinnalle on tullut erilaisia siistejä ja sliipattuja balleriinanutturoita ja vastaavasti rennompia niskaan sutaistua "solmuja". Kuitenkin epäilemättä myös korkeat nutturat jatkavat juhlakampausten klassikoina ja ovat helppoja luoda kotonakin käyttäen apuna erilaisia donitsivalkkeja. Tyyli on tässäkin yksilöllinen, voit tehdä sekä hillittyä ja siistiä käyttäen siloittavia tuotteita ja kiiltosuihketta tai koota itsellesi rennomman lookin purkamalla nutturasta suortuvia ja jättäen sen hieman löyhemmin kiinnitellyn oloiseksi.

 
Näillä keinoin saa varmasti jokainen puolipitkän ja pitkän hiuksen kasvattanut nainen kesän jokaiseen juhlaan ja illanviettoon kasattua erilaisen kampauksen helposti ja nopeasti. Lyhyitä hiuksia suosivat voivat hyödyntää juhlalookissaan esimerkiksi Miley Cyruksen nuorekasta ja rokimpaa hiusstailausta tai Halle Berryn aikuisempaa, mutta silti asenteellista juhlatyyliä.
(kaikki kuvat weheart.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti