tiistai 26. maaliskuuta 2013


Kesä ja ihanat morsiamet tulevat!

Kuljetaan kovaa vauhtia kohti kevättä ja kesää, joten ajattelin että nyt olisi sopiva hetki kirjoittaa häämeikeistä. Mutta, sitä ennen lyhyt esittely itsestäni: olen Tiina,  freelancer meikkaaja-maskeeraaja ja ripsiteknikko. Olen työskennellyt meikkaajana kuvauksissa, muotinäytöksissä, messuilla, tapahtumissa sekä tv-tuotannoissa. Lisäksi yksityisille henkilöille olen tehnyt lukuisia meikkauksia mm. häihin, polttareihin, vanhojen tansseihin, linnan juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Osaamisalueeseeni kuuluu myös meikinopastukset, ripsienpidennykset ja suihkurusketukset. Cimessä teen töitä ilta- ja viikonloppupainotteisesti. 
Häämeikit on minulle tällä hetkellä erityisen läheinen asia, koska olen itsekin tulevan kesän morsianJ Mielestäni häämeikin tärkein tehtävä on saada morsian tuntemaan itsensä kauniiksi ja että morsian tuntee meikin omakseen. Tästä syystä ei mielestäni ole olemassa mitään oikeaa tai väärää häämeikkityyliä. Mutta, tiettyjä asioita on hyvä pohtia ja pitää mielessä ennen häämeikkiin tuloa. Tässä muutamia vinkkejä miten häämeikkiin kannattaa valmistautua.

Huolehdi iho kuntoon ennen häämeikkiä
Perusteellinen ihonpuhdistus on kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen häämeikkiä. Hyvin hoidetulla iholla myös meikki näyttää kauniimmalta. Meillä on Cimessä iso valikoima erilaisia kasvohoitoja, joista erittäin mukava ja ammattitaitoinen kosmetologimme Sanna auttaa valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan hoidon. Eri vaihtoehtoja voit katsoa täältä.

Rusketus ja ripsienpidennys?
Mieti etukäteen haluaisitko iholle kauniin päivetyksen vai arvostatko enemmän vaaleaa ihonsävyä. Mikäli vähän päivettynyt ihonsävy miellyttää niin kannattaa ottaa suihkurusketus n. 3 päivää ennen hääpäivää. Toinen asia on ripsienpidennys, jonka moni morsian nykyisin haluaa. Ripsienpidennys on myös ihana jos olette lähtemässä häämatkalle pian häiden jälkeen. Eipä tarvitse sitten honeymoonilla tuhertaa ripsarin kanssa ja voi joka aamu herätä silmät sädehtienJ Lisäinfoa ripsienpidennyksistä ja löytyy täältä ja suihkurusketuksesta tästä linkistä.

Koemeikkiin noin viikko tai kaksi ennen h-hetkeä
Koemeikkiin ei kannata tulla vielä talvella, mikäli häät ovat kesällä,  sillä ihon sävy ja kunto muuttuu usein vuodenajan mukaan. Mutta, aika koemeikkiin kannattaa toki varata ajoissa tai jo silloin kun varaa itse hääpäivän meikin eli noin 2-3 kuukautta ennen häitä.  Koemeikissä suunnitellaan morsiamen kasvonpiirteisiin sopiva häämeikki ja huomioidaan myös hääpuku, kukat ja kampaus jotta ne kaikki yhdessä muodostavat saumattoman ja tyylikkään kokonaisuuden. Koemeikissä testataan myös sopiva huulipunan sävy. Morsiamen kannattaa hankkia sopivan sävyinen huulipuna myös itselleen, jotta sitä voi sitten lisätä pitkin päivää tarvittaessa.

Siinäpä tärkeimmät asiat mitkä kannattaa morsiamen etukäteen huomioida. Tähän loppuun olen koonnut erilaisia häämeikkejä joista itse pidän kovasti! Ehkä näistä joku on myös sinun suosikkisi
 Hyvin elegantti meikki, jossa kauniita liilan sävyjä. Sopii hyvin tummalle morsiamelle.

Tämä look on ihan eteerinen ja herkkä! Luomissä tämän kevään ja kesän trendikäs pastellisävy.

 Dramaattinen häämeikki rohkealle morsiamelle. Kissansilmät ja  herkullisen punaiset huulet valloittavat ja sopivat myös hyvin vintage-tyyliin.


  Megan Fox. Ei mitään lisättävää 


 Reese Witherspoon ja upeaa menneen ajan filmitähtiglamouria!

Toivottavasti tulevat morsiamet saivat vinkeistäni vähän apua häämeikin suunnitteluun ja hyvää kesän odotusta kaikille Cimen blogin lukijoille!

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti